ТОПФутболЦСКА-София

Саша Илич спира голям изходящ трансфер в ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е против продажбата на Дюкенс Назон, твърди „Мач Телеграф“.

Голмайсторът на „червените“ е спряган за трансфер още от края на миналия сезон, а към него има интерес от много клубове. С привличането на Майкъл Естрада, който играе именно на поста на Назон и има солидна физическа прилика с хаитянина, изглеждаше още по-сигурно, че Назон ще бъде продаден.

profittips-the best football tips

Саша Илич обаче не е особено доволен от формата на Естрада, който не се представи добре нито в контролите, нито в първия мач с Хебър, в който влезе в игра след почивката. Еквадорският таран дори изпадна от групата на „армейците“ за спечеленото домакинството на Крумовград (1:0).
Липсата на Назон се усети изключително много в мача с новаците, защото нямаше кой да завърши добре атаките на тима. Назон отбеляза 20 гола в 40 мача с червената фланелка във всички турнири и до голяма степен беше най-решаващата фигура в офанзивен план през миналия сезон.
Сега Илич държи Назон да остане в отбора поне до края на годината, за да може през това време заместникът му да влезе в подходящата форма.

profittips-the best football tips

Той е говорил по темата с хаитянския национал, който няма нищо против да остане в Борисовата градина, въпреки че настояваше да бъде продаден във Франция, където отбор от Лига 2 имаше интерес към него, но най-вероятно сделката е пропаднала.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker