Първа лигаЦСКА 1948

ЦСКА 1948 прави всичко по силите си за да вдигне звезда на тима за ФКСБ

Отборът на ЦСКА 1948 започна сезон 2023/24 в efbet Лига без най-голямата си звезда – Ивайло Чочев. Футболистът получи контузия точно преди срещата с Левски, която бе спечелена с 2:1 от „червените“.

От клуба бяха обявили, че той ще се възстановява между две или три седмици, което автоматично го изкарва от мача срещу ФКСБ, от втория квалификационен мач на ЛК. Двубоят е в сряда 26 юли на националния стадион „Васил Левски“ с начален час 20:30 часа.

profittips-the best football tips

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски все още не е отписал напълно Чочев, лечението му е било ускорено, за да може да влезе в групата за европейския мач в сряда срещу ФКСБ, пише „Мач Телеграф“. В понеделник ще стане ясно дали полузащитника ще успее да влезе в групата за предстоящия мач срещу румънския тим.

При „червените“ има и други трима контузени Неделко Пишчевич, Дейвид Малембана, Октавио и Евгени Сердюк, които със сигурност пропускат двубоя, заради трайни контузии.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker