Мачовете по ТВ днес

Мачовете по ТВ днес – 24 юли

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели мачовете предавани по българските телевизии днес.

Днес 24 юли в българския ефир ще може да наблюдавате 3 мача. От втория кръг на efbet лига ще се изиграят последните срещи от кръга между Ботев Враца – Славия и Берое – Арда.

Отборът на Славия гостува на негостоприемния за тима стадион „Христо Ботев“, последната победа на „белите“ във Враца е през края на 2020г. В другия мач от кръга Берое ще търси задължителни три точки срещу Арда, ако победят старозагорци ще бъдат на първо или втрото място във временото класиране на efbet Лига на България.

profittips-the best football tips

В рубриката “Мачовете по ТВ днес“, всеки ден ние отговаряме на въпроса Къде да гледам мачовете днес, така че следете ни, за да не изпускате топ срещите.

Също ви помагаме и с предложения Къде може да гледате Безплатно мачовете днес.

  • 02:00 ч Нюкасъл – Астън Вила пряко по Диема Спорт 2

  • 19:00 ч Ботев Враца – Славия пряко по Диема Спорт
  • 21:15 ч Берое – Арда пряко по Диема Спорт

НОВО: Вече може да гледаш Серия А, Примера дивисион, Бундеслига, Серия А, Лига 1, Португалската лига и десетки други футболни първенства, както и НБА, най-голямата баскетболна лига в света и най-големите тенис турнири директно от твоя мобилен телефон, лаптоп или таблет в сайта на Betano и то абсолютно БЕЗПЛАТНО. Сега при регистрация ще вземеш и Бонус за Нов клиент от до 300 лв. + Безплатен залог за още до 30 лв. Виж повече ТУК

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker