Левски (София)ТОПФутбол

Трима отказват договори в Левски

Ръководството на Левски има сериозни затруднения със задържането на част от основните си футболисти.
Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев отказаха да преподпишат договорите се.

Контрактите им изтичат в края на този сезон. От Нова година те може да преговарят с който си пожелаят клуб и през юни да преминат в него като свободни агенти.

profittips-the best football tips

Това поставя ръководството пред доста трудна ситуация, защото ще се наложат да ги продадат. При това не за сумите, които ще искат да получат за правата им. Още по-лошо е, че към споменатото дуо са се присъединили нови трима играчи, които са в същата ситуация. При това става въпрос все за защитници.
Това са бразилецът Цунами, Жереми Петрис и нидерландецът Келиан Ван дер Каап. Първите двама са със статут на твърди титуляри.
Цунами все още не е взел участие в официален двубой през сезона, изтърпява наказание. Левият обаче се очаква да бъде в стартовата единайсеторка за гостуването на Шкупи в четвъртък от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. До момента той бе заменян на поста от национала Марин Петков.

profittips-the best football tips

Петрис пък бе в тима в първите два кръга. В събота срещу Ботев Пд (3:1) десният бек извърши доста своеволия и в един момент дори бе застрашен от изгонване, след като преди това се счепка с Акере. Ван дер Каап пък не е доволен от статута си. В момента той е последен избор за центъра на отбраната. Кампанията като титуляри започнаха Сундберг и Хосе Кордоба, а в Пловдив вместо Ноа на терена бе Кристиан Димитров.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker