ТОПФутболЦСКА-София

Огромни заплати в ЦСКА! Ето кой е новия лидер в класацията

ЦСКА-София направи гръмка селекция през това лято, а заплатите, които дава също са изключително високи. „Червените“ със сигурност са сред първите два отбора, които плащат най-високи заплати на своите футболисти.

През изминалата година най-скъпоплатеният играч на „армейците“ беше капитанът на тима – Юрген Матей, съобщава „Блиц“. Холандецът прибира близо 30 000 евро на месец.

profittips-the best football tips

В момента бранителят е контузен и дълго време ще бъде извън зеления килим. Очакванията са той да се завърне в игра чак в началото на 2024 година.
След привличането на новите играчи обаче Матей бе изместен от върха за най-скъпоплатен играч. Неговото „постижение“ е счупено от новата перла в състава – Матиас Фаетон.
Централният нападател ще взима малко над 30 000 евро на месец. Фаетон пристигна и за рекордните 2 милиона евро, които заедно с бонусите „червените“ ще платят на Гренобъл.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker