Първа лигаЦСКА-София

ЦСКА възобновява любима инициатива

Огромен жест направи ръководството на ЦСКА към привържениците на клуба. Двама от картодържателите на „армейците“ ще отпътуват заедно с тима за гостуването в Румъния на Сепси. Реваншът е следващата седмица в на 3 август (четвъртък) от квалификациите на груповата фаза за турнира Лигата на конференциите.

„Време е да възобновим друга любима наша инициатива. Всеки картодържател, закупил карта за сезон 23/24, има шанс да спечели пътуване с отбора за гостуването на Сепси. Двама късметлии ще бъдат изтеглени на полувремето на домакинството ни с румънския отбор този четвъртък (27.07.) от 20:00 ч. Всеки от тях ще има възможност да бъде придружен от свой близък.

profittips-the best football tips

Ако имаш абонаментна карта, и ти имаш шанс да си един от хората, които отблизо усещат всичко, през които преминава тимът ни“, написаха от ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker