ТОПФутболЦСКА-София

Нападател на ЦСКА пропуска сблъсъка със Сепси

Най-новото попълнение на ЦСКА Данило Асприля пропуска първия мач на „червените“ от Лигата на конференциите срещу отбора на румънския Сепси. Срещата между тях е в четвъртък на стадион „Българска армия“ от 20.00 часа.

Колумбиецът е наказан, тъй като при последното си участие в Европа с екипа на Апоел Беер Шева в мач срещу отбора на Анортозис (1:3) на 26 август 2021г. получава два жълти картона и бива изгонен. За реванша в Румъния следващата седмица ще бъде на линия.

profittips-the best football tips

От сайта на УЕФА публикуваха картотеките на ЦСКА за откриващите срещи в Лигата на конференциите. Както се очакваше в списъка попаднаха всички нови попълнения на „армейците“, а именно Мартин Орлинов, Сейни Санянг, Браян Кордоба, Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля.
Извън групата остава Лазар Туфегджич, за когото вече е ясно, че „червените“ искат раздяла. От Борисовата градина се надяваха, че сърбинът ще си намери нов отбор където да бъде продаден или преотстъпен, но това за сега не се случва. Договорът му ще бъде прекратен предсрочно, за което той ще бъде компенсиран.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker