ДЮШЛевски (София)Футбол

Войната започна: Левски „даде“ Шкупи на УЕФА

Двубоят между Левски и Шкупи още не е започнал, но вече хвърчат искри между българския и северномакедонския тим. Първото действие на фронта дойде от ръководството на Левски, което докладва Шкупи на УЕФА.

Причината за доклада е разликата в цените между домакинските билети и билетите за гости. Ето и какво съобщиха от клуба:

profittips-the best football tips

В официалния сайт на ФК Шкупи е публикувана информация, която показва шокираща разлика в цените на билетите за привържениците на домакините и тези на Левски, за мача от втория квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/2024 на 27.07.2023 г. на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

В тази връзка, ръководството на ПФК Левски адресира проблема до организаторите на футболната среща и до представителите на УЕФА (УЕФА делегат и УЕФА отговорник по сигурността) съблюдаващи за спазването на разпоредбите на Европейската централа за турнира“.

Това се случва непосредствено след като фенове на тима разкритикуваха сериозно ръководството заради изходящия трансфер на Ноа Сонко Сундберг в посока Лудогорец.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker