Левски (София)Футбол

Николай Костов ще изненада Шкупи

Треньорът на Левски Николай Костов обмисля две промени по състава за днешния сблъсък с Шкупи в сравнение с този, който започна в Пловдив срещу Ботев завършил (1:3), пише „Тема спорт“.

За първи път Костов ще може да използва Вендерсон Цунами. Той ще започне като ляв бек, което означава, че на пейката ще остане националът Марин Петков. Нещо повече Цунами ще сложи и капитанската лента. Причината е, че титулярният капитан Николай Михайлов ще е резерва.

profittips-the best football tips

А вторият такъв – Ноа Сонко Сундберг, вече не е част от 26-кратните шампиони. На пейката ще остане Марин Петков, който бе преквалифициран в краен бранител при отсъствието на наказания Цунами в срещите от Първа лига.
Другата промяна е свързана с халфовата линия. В нея може би ще се върне Андриан Краев. Той бе оставен резерва на „Колежа“, а вместо него започна Ивелин Попов, но той не бе на нужното ниво. В Скопие на „сините“ ще трябват биткаджии и Краев е именно такъв.
Играта ще трябва да връзва Джавад ел Джемили, който блесна на „Колежа“ с две попадения. За голове ще се разчита естествено на бразилците Уелтън, Роналдо и Рикардиньо, които са непоклатими титуляри в нападение.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker