ФутболЦСКА-София

Първи последствия за играч на ЦСКА след снощната загуба

След снощната срамна загуба на ЦСКА започнаха и наказанията. Първото е за българинът Иван Турицов, който загуби капитанската си лента в резултат от вчерашното си поведение.

Турицов получи огромна подкрепа след като миналия сезон изпусна дузпа, за която може да се каже, че коства на тима загубата на титлата. Уви, чашата на търпението преля вчера, когато той отиде да се разправя с феновете след последния съдийски сигнал! Българинът се извини за постъпката си, но това не беше достатъчно.

profittips-the best football tips

Ето съобщението от „Армията“:

„Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът – висок, но това не оправдава поведението ни на терена. 


Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитанът на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си. 


ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker