Левски (София)Футбол

Ръководството на Левски с позиция за ексцесиите вчера

Ръководството на Левски (София) излезе с официална позиция за случилото се вчера. Припомняме, че имаше боеве между фенове, както и между фенове и полиция, а един фен на сините дори беше наръган с нож.

От „Герена“ увериха, че са в постоянен контакт с посланика ни в Северна Македония, както и с българските полицаи, пътували с тима. Всички сигнали за провокации са предадени на местните органи.

profittips-the best football tips

Ето и цялото изявление на „синьото“ ръководство:

„ПФК Левски изказва своята подкрепа към всички привърженици, засегнати при инцидентите в Скопие. Клубът е в непрестанен контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на Левски и оказва пълно съдействие за прибирането на задържаните наши сънародници в България.

Веднага след инцидентите на стадиона в Скопие и задържането на наши привърженици са предприети мерки от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат защитени и да им бъде осигурено необходимото отношение.

Всички сигнали за провокации от страна на организаторите на срещата преди и по време на мача с „ФК Шкупи“ са предадени на местните органи, както и на представителите на УЕФА отговорни за нормалното провеждане на футболния двубой на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

profittips-the best football tips

ПФК Левски изказва своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до отбора и подкрепяха непрестанно „сините“, въпреки провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker