СлавияТОПФутбол

Венци Стефанов за обрат на ЦСКА в Румъния: Явно вярвате в задгробния живот

Босът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е искал отлагане на мача с Лудогорец от третия кръг, както не би желал и такова с ЦСКА в предстоящия четвърти. По програма белите гостуват на „Българска армия“ в неделя от 18:45 часа.

До такъв развой може да се стигне, ако „армейците“ успеят да елиминират Сепси, но трябва да стане чудо, след като загубиха у дома с 0:2.

profittips-the best football tips

„Явно вярвате в задгробния живот“, каза той на Славия по отношения крайния успех на ЦСКА.
„Аз нито съм искал с Лудогорец да отлагаме мача си, нито и сега бих желал с ЦСКА. Срещите трябва да се играят. После, в края на есенния дял, ще се съберат да играем сумати двубои в лошото време. Не искам да коментирам треньорската промяна при ЦСКА. Най-добре е да си гледаме в нашата паниц“, сподели Стефанов пред „Тема Спорт“.
Извънредната пауза в шампионата Славия запълни с контрола срещу израелския Секция Нес Циона. Тя обаче се игра само в едно полувреме и бе прекратен след скандално поведение на наставника на евреите. Той потърси саморазправа с играчи на белите.

profittips-the best football tips

„С тях винаги е така. Аз, ако не беше това отлагане на двубоя с Лудогорец сигурно нямаше да играят тази контрола с израелския клуб“, категоричен бе президентът на столичани.
Относно селекцията той добави: „Засега няма нищо по отношения на воходящи и изходящи трансфери. Имаме си отбор“. Славия започна кампанията с победа над Етър на |“Ивайло“ и загуба от Ботев Враца като гост.

profittips-the best football tips

„Бакеро лесно се адаптира към отбора и българския футбол. Трябва другите да се адаптират към него“, категоричен бе Венци Стефанов. Вратарят на белите Светослав Вуцов, който се възстановява от операция се очаква да се завърне в игра в края на август за двубоя с ЦСКА 1948.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker