Левски (София)ТОПФутбол

Левски отлага дербито на „Лаута“?

Левски най-вероятно няма да гостува на „Лаута“ на 6 август, когато е насрочено дербито срещу Локомотив (Пловдив). Това ще се случи ако всичко е наред и „сините“ елиминират северномакедонския Шкупи.

26-кратните шампиони на България се завърнаха от Скопие с комфортната преднина от два гола и направиха голяма крачка към следващата фаза на турнира. На „Герена“ обаче си имат едно наум след огромния провал миналата година срещу Хамрун (Спартанс) и затова не бързат да обявят решението си.

profittips-the best football tips

Правилата им позволяват еднолично да отложат един от своите мачове. От Левски са предупредили „смърфовете“ от „Лаута“, че може да се стигне до подобен развой на ситуацията.
Причината е, че в следващия кръг в Лига на конференциите „сините“ отново ще бъдат гости. Освен това този път те ще имат много по-далечна дестинация от Скопие, който е на 3 часа път с кола.
Столичани ще трябва да се стягат за визита до Израел или Литва. Сблъсъкът между Апоел Беер Шева и Паневежис все още е отворен, тъй като първата среща завърши с минимален успех за израелския тим.

profittips-the best football tips

Както е известно Левски беше единствения ни представител в Европа, който не отложи мача си от третия кръг на Първа лига и спечели с разгроменото 6:0 срещу Локо (Сф).

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker