ФутболЦСКА-София

Стойко Сакалиев с положителни новини

Административният директор на ЦСКА – Стойко Сакалиев, обяви изключително положителна новина около семейството си. Както е известно, преди около година емблематичната фигура в историята на ЦСКА анонсира, че неговата дъщеричка – Любомира, е диагностицирана с коварно заболяване, но за щастие вече детете е напълно здраво и всичко е наред.

Ето какво написа Стойко Сакалиев в социалните мрежи:

Здравейте, приятели! Измина малко повече от година, от най-тежкият момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство ! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас. Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви кажа:ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща , но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие… Благодаря на всички лекари , приятели , познати и непознати хора … благодаря за енергията която дадохте на Люби . Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете…стократно. Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ , те ще бъдат пренасочени за друго дете което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро ,коя кауза ще подкрепим заедно , отново благодарение на всички вас ! БЛАГОДАРЯ !!

profittips-the best football tips

Стойко Сакалиев известен сред „червените“ фенове като Саката бе открил и дарителска сметка, чрез която да се помогне на дъщеричката му. В нея се включиха не само феновете на ЦСКА, а и цялата футболна общественост, както и разбира се хора, които нямат нищо общо с футбола.

Саката обяви, че останалите средства от кампанията, както и че те ще бъдат насочени към друго дете, което е нужда.

Стойко Сакалиев заема от 2021 г длъжноста административен директор при „армейците“. Преди това беше помощник-треньор в Септември Симитли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker