Левски (София)ТОПФутбол

Ключов футболист на Левски е готов за Шкупи

Нападателят на Левски Рикардиньо ще бъде готов за реванша срещу Шкупи в четвъртък. Бразилецът имаше болки в кръста и бе запазен от треньора Николай Костов за двубоя с Локомотив София (6:0) в неделя.

Неразположението на 22-годишния футболист е отшумяло и той ще е на линия за срещата със северномакедонския тим. Рикардиньо стартира в първия мач в Скопие, но бе заменен в 56-ата минута от Роналдо. Костов обмисля да прибегне до типичен централен нападател, а не както срещу Локо София без таран, и дошлият от Гремио футболист ще заеме позицията на върха на атаката.

profittips-the best football tips

От началото на сезона Рикардиньо реализира две попадения – при загубата с 1:2 от ЦСКА 1948 и победата над Ботев Пловдив с 3:1, като бройката му с екипа на Левски набъбна на 11 в 20 мача във всички турнири.
Треньорът на „сините“ ще заложи и на четирима защитници в линия и няма да прибегне до схемата с трима бранители от двубоя в Скопие. В сърцето на отбраната ще си партнират Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап, тъй като Кристиан Димитров е с разтежение и пропуска мача. По фланговете ще бъдат Жереми Петрис и Цунами.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker