ДЮШ

Филип Филипов: Отиваме, за да победим и да продължим

Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов говори пред медиите преди заминаването на „червените“ за Румъния, където им предстои реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сепси.

Той изрази надежда, че „армейците“ имат сили да отстранят опонента си и продължат своя наред в надпреварата.

profittips-the best football tips

„Отиваме, за да победим и да продължим. Резултатът наистина е неблагоприятен за нас. Трябва да заличаваме пасив от два гола. В крайна сметка това ни е целта и затова отиваме.
Трудно ще е, няма да е лесно със сигурност, затова се подготвихме тази седмица. За труден мач, в който трябва да доминираме, да победим и да продължим. Сезонът не е само евротурнирите, ами първенството, Купата, представянето на отбора. Разбира се, ако отпаднем от Сепси, ще бъде провал в евротурнирите. На ЦСКА не му приляга да отпада на този етап, независимо че играе срещу един много стойностен отбор като Сепси.
Аз се надявам да има импулс в играта ни. Тези три дни се използваха максимално добре. Тренира се предимно с тактическа насоченост и мисля, че отборът ще има коренно различен облик от този в София. Треньорът ще реши кой ще е капитан на отбор“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker