Други отбориЛевски (София)Футбол

Кокалът създаде свой отбор, кръсти го Левски-Спартак

Емил Велев – Кокалът основа мъжки футболен отбор, който ще направи своя дебют в мъжкия футбол през този сезон, информира ни gong.bg. Новият тим Левски-Спартак 1962 ще играе в четвъртото ниво, където домакинските му мачове ще се провеждат на стадион „Академик“ до зала „Фестивална“.

Интересен е изборът на треньори и играчи в тима. Треньор ще бъде бившият защитник на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София) Александър Бранеков, а в тренировките се включиха и двама бивши играча на Левски и Славия.

profittips-the best football tips

Става дума за Симеон Иванов – Матераци и Мартин Станкев. Освен за Левски Иванов е играл и за Ботев (Враца), Етър, Добруджа, Нефтохимик, Витоша (Бистрица) и Вихрен. Станкев пък е играл за Славия, Локомотив (София), Етър, Банско и Вихрен.

Първенството на четвърта дивизия ще започне в края на август или началото на септември. Любопитен факт е, че тимът на Кокалът ще бъде в една дивизия със свой съименник, а именно Левски-Спартак 1992.

На този етап Велев не смята да се бори за промоция във В група. Ето какво още сподели той:

„При нас ще играят Симеон Иванов-Матераци и Мартин Станкев. Може да привлечем и други опитни състезатели. Ще дадем шанс и на някои момчета от набор 2008, които показаха качества, а и физически са надраснали връстниците си.

profittips-the best football tips

Искам да се утвърдим в мъжкия футбол, както и да дадем шанс на млади момчета да се докоснат до него. Успяхме да привлечем спонсори в лицето на Алфауин и Доминос, а стадион „Академик“ предоставя добри възможности.“

Снимка: topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker