ФутболЦСКА-София

Новият капитан в ЦСКА: Ще покажем на цяла Европа, че сме добър отбор

Новият капитан на ЦСКА официално вече е избран и той се казва Мено Кох. Новината беше съобщена на пресконференцията преди реванша срещу румънския Сепси в мач от Лигата на конференциите утре вечер.

Той изрази позитивност въпреки неприятната загуба с 0:2 от Сепси миналата седмица. Защитникът, който утре в 20:00 часа ще изведе своите съотборници с капитанската лента, сподели, че грешките от първия мач остават в миналото и няма да се повторят, а футболистите ще гледат смело напред.

profittips-the best football tips

„Предният мач не показахме нивото, което искаме . Утре имаме възможност да се реваншираме и да покажем на цяла Европа че сме добър отбор. Утрешният мач не е само за класиране напред. Трябва да вложим душата си и с добра игра да обърнем развоя на квалификацията.

Нидерландецът ситуацията от миналата година и мачовете срещу Сейнт Патрик, като обяви че поема голямата отговорност да бъде лидер в този така тежък момент за клуба.

„За пръв път чувам, че съм капитан, но да носиш лентата е голяма отговорност. Ще се старая с опита си да помогна на клуба да постига целите си. Ситуацията е сходна. Според мен и тогава и сега сме по-добрия отбор и трябва да вярваме, че ще достигнем до следващата фаза.“

Мено Кох носи фланелката на ЦСКА от 25 февруари 2021 година, след като идва от белгийския Ойпен където в повечето мачове отново носи капитанската лента. Прави дебют при загубата от Лудогорец с 1:0. Първият гол за ЦСКА вкарва срещу Монтата при разгромната победата на „червените“ през април 2021 година.

 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker