Левски (София)ТОПФутбол

Специалистите се произнесоха за двубоя на Левски срещу Шкупи, големи бонуси очакват феновете

Левски приема северномакедонския Шкупи в мач-реванш от 2-ия предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. „Сините“ ще търсят нова победа и класирането в следващия кръг на турнира, след като вече победиха своя съперник като гост с 2:0.

Един от водещите букмейкъри в България – Betano, който е любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „сините“ е оценена на 1.42 коефициент, докато ставката за успех на македонците е 7.60 коефициент. Равенството е поставено под 4.20.

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 20лв. Безплатен залог!

    • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта на Betano. При регистрация сега през промолинка ТУК  ви бъдат активирани Бонуси за Нов Клиент и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
    • ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промо код въдете кода BGBONUS

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

Треньорът на Шкупи вече заяви, че тимът му няма да дойде на екскурзия до София, а ще опита да направи всичко възможно, за да спечели и да обърне развоя на сблъсъка

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 1.90 коеф., а Под 2.5 е 1.85 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Левски да победи в двубоя и в него да има общо Над 2.5 гола2.25 коеф. От друга страна Шкупи да победи и Над 2.5 е 14.50.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Левски и Шкупи е в четвъртък (03.08) и започва в 20:00 часa, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaSofia.bg.

*Коефициентите са актуални към 10:30 часа на 03.08.2023г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker