Левски (София)ТОПФутбол

Левски приема Шкупи за да довърши започнатото

Тимовете на Левски и северномакедонския Шкупи се срещат в мач реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. В първата среща „сините“ взеха преднина с два гола аванс. Двубоят е от 20.00 часа на стадион „Герорги Аспарухов“.

Освен с добрата преднина която имат 26-кратните шампиони, с който влизат в срещата, Левски ще играе и само пред собствена публика, тъй като УЕФА забрани на феновете на Шкупи да пътуват до България. Причината са ексцесиите от миналата седмица, когато се стигна до сблъсъци, арести и до намушкването с нож на привърженик на столичани от запалянковци на Шкупи. Срещата бе определен като „високо рискова“ и именно поради тази причина от УЕФА решиха да не позволяват на северномакедонците да идват до София, за да гледат срещата.

profittips-the best football tips

Освен победата в Скопие Левски трупа самочувствие и във вътрешното първенство. Левски бе единствения тим от евроучастниците, който не отмени срещата си и разби Локо (Сф) с 6:0 на „Герена“. Проблемът на Николай Костов е, че Кристиан Димитров е с травма и пропуска мача.
„Противникът е много силен в халфовата линия, като лошият терен попречи и на тях“, сподели треньорът на „сините“.
Шкупи стартира в Лигата на конференциите от първия предварителен кръг, когато победи Хегелман с 5:0. Първенството в Северна Македония все още не е стартирало, така че отборът почива между двете срещи с Левски. Днешният двубой ще бъде добра загрявка за новия сезон на северномакедонците, тъй като в неделя излизат за първи мач от новата кампания в местната Първа лига срещу Работнички (Скопие).

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker