Левски (София)Футбол

Феновете на Шкупи се изложиха

Левски приема тази вечер Шкупи в мач реванш от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят ще се играе на стадион „Георги Аспарухов“ от 20:00 часа, „сините“ успяха да си осигурят комфортна преднина като спечелиха първата среща с 0:2 като гост в Скопие.

В часовете преди днешния мач част от феновете на Шкупи станаха за смях в социалните мрежи и в една от най-известните фенстраници в света – Hooligans.cz. Публикувани са снимки, които са видни че са с фотошоп от северномакедонската групировка „Smugglers“.

profittips-the best football tips

Тези снимки се опитват да покажат, че ултрасите са в България, въпреки че на тях им е забранено да присъстват на днешната среща.

Първата качена снимка от ултрасите на македонския тим е в „София“, а всъщност въпросното кафене е в Пловдив и вече не съществува.

Втората снимка е много любопитна, фен на Шкупи се е качил на Мусала, но по всичко изглежда, че снимката е много зле редактирана. В момента времето е ясно слънчево небе, а на фотото се вижда, че на снимката е облачно.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker