Левски (София)ТОПФутбол

Левски отнася сериозно наказание от УЕФА?

Левски са сериозно застрашени от ново тежко наказанието от УЕФА. Повод за това са изцепките на феновете в края на мача с Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Около 80-ата минута на срещата пред сектор Б бяха взривени няколко бомбички, а след това имаше бой между ултраси на трибуните. Това може да доведе до много сериозна санкция и дори частично или пълно затваряне на „Герена“ за срещата от третия кръг срещу израелския Апоел Беер Шева.

profittips-the best football tips

УЕФА вече наказа сините с 40 хиляди евро за инциденти от мача с Шкупи в Скопие и забрани фенове на тима да пътуват за следващото гостуване. Освен това от евроцентралата бяха категорично постановили, че при нови такива в реванша със северномакедонците, може да се стигне до затваряне на сектори.
Първият мач срещу Апоел Беер Шева в Израел ще бъде ръководена португалския рефер Мигел Ногейра. Той е дебютант в европейските клубни турнири през настоящия сезон, като това ще му бъде едва втори двубой. Асистенти на Ногейра ще бъдат сънародниците му Луиш Кампош и Руи Тешейра, а за четвърти рефер е определен Андре Нарсисо. Ногейра вдига средно по 4.5 жълти картона на мач
За реванша на „Герена“ съдия ще бъде Думитру Мунтеан . Той е на 38 години и е международен съдия от 2013-а, минава за строг. На 11 юли 2018 г. е главен съдия на мача от първия квалификационен кръг на Шампионската лига между Лудогорец и северноирландския Крусейдърс, спечелен от орлите със 7:0. Той е свири мач на Левски, но на тима до 19 години – 0:5 от турския Алтънорду в Измир на 28 септември 2016-а в Младежката шампионска лига.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker