Левски (София)Футбол

София Запад изригна: Това е добре подготвен удар срещу Сектор Б

Привържениците на Левски от „София Запад“ категорично се разграничиха от хвърлените бомби по време на двубоя между Левски и Шкупи. Те прозряха в мятането на бомбите целенасочена атака срещу Сектор Б. Ето какво написаха от фракцията:

Скъпи левскари,

Обръщаме се към цялата синя общественост с цел да внесем малко яснота около създалата се ситуация в сектор Б по време на днешната среща от турнира на Лига на Конференциите. За съжаление победата на любимия отбор остана на заден план заради възпламенените по пистата бомби.

profittips-the best football tips

Ние от клуб на привържениците на Левски “София Запад” се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че мигновено реагирахме срещу провокаторите в южната трибуна. Използваме думата провокатори, защото това не е самосиндикално решение на произволни елементи, а добре подготвен удар срещу репутацията на сектор Б и водещата в него организация.

До поръчителите и изпълнителните на това подривно любимия клуб действие искаме да изпратим следния апел:

“Това, което направихте ще хвърли петно върху името на организацията ни, но за да е оцеляла толкова дълго под политически и полицейски репресии ще пребъде и след тази недобре скалъпена партизанска сцена!”

САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Сираков-ВЪН!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker