Първа лигаФутболЦСКА-София

Ел Маестро прави драстични промени след загубата

Сръбският наставник на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи сериозни промени след като тима му загуби, пише „Тема Спорт“. В четвъртък ЦСКА отпадна от Лигата на конференциите след втора поредна загуба от тима на Сепси.

Една от промените за предстоящия двубой със Славия ще бъде, че Мено Кох ще остане на резервната скамейка. В центъра на защитата ще застанат Кордоба и Петров, а по фланговете – Турицов и Вион.

profittips-the best football tips

Макар Турицов да е в слаба форма напоследък, засега той е безалтернативен в отбраната покрай контузиите на футболисти на тима. Очаква се и различна схема на игра – вместо 3-5-2, използвано в реванша със Сепси, тимът да започне с 4-5-1.

Още не е сигурно на кого ще заложи в нападение сърбинът. Доста вероятно е това да бъде Дюкенс Назон, защото другият вероятен избор, националът на Еквадор Майкъл Естрада, все още не е свалил излишните килограми.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker