Левски (София)ТОПФутбол

Локомотив (Пловдив) и Левски ще демонстрират добрата си форма в двубой помежду си

Тимовете на Локомотив (Пловдив) и Левски се изправят един срещу друг в четвъртия кръг на Първа лига. Срещата на „Лаута“ е от 21:45 часа.

Локомотив влизат в срещата в добра форма. „черно-белите“ все още няма загуба в първенството. До момента едно равенство срещу градския съперник Ботев и две победи – 4:2 над Локо (Сф) и 4:0 над Ботев (Враца). Пловдивчани изиграха и една контрола в сряда срещу кипърския АЕЛ (Лимасол), която завърши 0:0.

profittips-the best football tips

Вчера бяха обявени и няколко промени в клуба. Преди дни Павел Колев загатна, че може да си тръгне от отбора, но е променил мнението си и остава на длъжността изпълнителен директор. Доскорошният вратар Илко Пиргов пък е новият спортен директор, а двамата заедно с Александър Томаш ще отговарят за стратегическите решения за развитие на клуба.
„Смърфовете“ обаче останах без един от основните си играчи Пиер Зебли. Той бе трансфериран по-рано през седмицата. Халфът ще продължи кариерата си в азербайджанския Зира Баку, като тепърва предстои да видим дали продажбата му ще се отрази на представянето на Локо.
Левски също влиза в двубоя в отлична форма. „Сините“ преди дни отстраниха отбора на Шкупи с общ резултат 3:0 и продължиха към третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

profittips-the best football tips

26-кратните шампиони са в серия от четири поредни победи, като в последните три мача не са допускали гол. Тимът на Николай Костов разби Локо (Сф) с 6:0 в предишния кръг на родния шампионат. След няколко дни Левски трябва да пътува до Израел, за да се изправи с Апоел Беер Шева, но Костов категорично заяви, че днешният мач с Локо (Пд) няма да бъде отлаган и че „сините“ имат достатъчно млади играчи, които трябва да се обиграват.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker