ФутболЦСКА-София

Пифа: Саша Илич не беше готов за шампион, Нестор може да обедини съблекалнята

Ивайло Петров – Пифа гостува в предаването „Студио Дерби“ на KotaSport. Той се съгласи, че треньорската смяна в ЦСКА е била правилна и сподели, че има големи очаквания от настоящия треньор на тима.

„Не съм работил само с Ел Маестро в ЦСКА. С Любо Пенев, с Крушчич, с Акрапович с доста треньори. Нестор е човек, който може да обедини съблекалнята, да вдъхне увереност във футболистите, което им липсва в този момент. Отборът не е това, което трябва да бъде. Саша Илич не беше готов да стане шампион.

profittips-the best football tips

Два или три пъти птичето ни кацна на рамото и ние сами го изпуснахме. Видяхме Лудогорец, че миналата година беше доста разколебан. Точно тогава трябваше да натиснем педала и да вземем титлата. Това не се получи, защото футболистите не бяха готови да станат шампиони.

Отборът няма подготовка. Пълен хаос в играта на ЦСКА. И съвсем закономерно Илич беше сменен. Дали Нестор, дали Белчев, дали Радуканов – няма значение – на всеки треньор ще му е адски трудно. В момента треньорът, без значение кой е, има адски трудности, с които трябва да се справи. На първо място е подготовката. Отборът се вижда, че няма подготовка. Отборът е сринат психически.

Няма излъчването, което го имаше в началото при Илич. Няма този хъс, тази настървеност, тази увереност. И най-важното в един отбор, който в ЦСКА го няма, чудя се къде се къса тази нишка – отборът на ЦСКА, може би 5-6-7 години, няма лидер.

profittips-the best football tips

А в отбор като ЦСКА, Левски и Лудогорец – няма ли лидер, нищо не правим. Няма го този обединител. Треньорът не може да бъде обединител“, каза още Пифа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker