Левски (София)НационалиФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Борислав Михайлов: И вие да направите селекция, не можете да извикате други

Вчера президентът на БФС и бъдещ председател на Футболната комисия в УЕФА Борислав Михайлов откри реновирания тренировъчен комплекс в Несебър. Освен него там присъстваха като официални лица Емил Костадинов, Христо Порточанов, кметът на община Несебър и председателят на ОФК Несебър.

Михайлов коментира пред насъбралите се журналисти представянето на родните тимове в Евротурнирите, както и ситуацията около националния отбор по футбол на България. Ето какво каза той:

profittips-the best football tips

“Всичко е толкова равностойно, дори в Лигата на конференциите. Няма слаби отбори. Не е добро представянето към момента. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат възможно най-дълго”.

“Правилен е пътят. Това са играчите. И вие да направите четиримата (бел. ред. интервюиращите го журналисти) селекция, не може да извикате други, така че с това разполагаме в момента. Млад е отборът, най младият в Европа. Сериозни треньори. Надяваме се да покажат постоянна игра в предстоящите мачове, с Иран и Черна гора“.

Снимка: Wikipedia

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker