Левски (София)Футбол

Пътувай трудно, част втора!

В 15:10 часа българско време самолетът на Левски се приземи успешно в Израел. Това, което се набива на очи, е че за втори път този сезон имаше трудности при пътуване за мач от ЕКТ в чужбина.

Както сигурно помните, при гостуването в Скопие защитникът на тима Жереми Петрис забрави паспорта си и се наложи да се връща до София. Бранителят все пак се присъедини към съотборците си макар и със закъснение.

profittips-the best football tips

Тази сутрин играчите на Левски получиха дежа вю. Самолетът, с който трябваше да излетят за Израел, се оказа с техническа повреда и заелите няколко минути през 9:30 часа места играчи бяха свалени от борда.

Положението беше спасено по любопитен начин. „Сините“ успяха да излетят с полет 1914, а самолетът, който ги отведе до Израел, се оказа същия, който върна Лудогорец от Казахстан.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker