Левски (София)Футбол

Млада надежда поднови договора си с Левски

Стражът на Левски Иван Андонов поднови своя договор с тима на „сините“. Младият вратар бе в полезрението на няколко тима от нашата страна. Вратарят игра за Примаверата на Фиорентина под наем и спечели Купата и Суперкупата на Италия.

Младият страж попадна няколко пъти в групата на мъжкия отбор и изкара цял лагер с А формацията на Фиорентина. 19-годишният футболист попадна няколко пъти в отбора на кръга и беше на второ място в класацията на вратарите в Примаверата, като само една суха мрежа го делеше от първото място.

profittips-the best football tips

Иван Андонов е юношна на „сините“ от 9-годишен и многократен шампион с набор 2003, както и с много награди с индивидуални призове за вратар на първенството.

Той е нацинал на всички формации на отборите до U19 на България и техен капитан. В момента Иван Андонов играе за дублиращия отбор на Левски и попада в разширеният състав на първия тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker