Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов: Получи се силен мач и поздравявам двата отбора

Старши треньорът на Левски Николай Костов бе доволен от показаното от своя отбор след нулевото равенство срещу израелския тим.

„Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме възможности и контролирахме играта. Получи се силен мач и поздравявам двата отбора, че играха умно. Пропуските, които ги реализирахме, бяха важни за нас да отбележим, но не успяхме. Това е футболът“

profittips-the best football tips

„Не знам да е липсвало нещо. Мисля, че достатъчно добре анализирах първите си впечатления от мача, липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим, тъй като имахме по-чистите ситуации спрямо противника. Вкарването е въпрос на моменти. Такива са решенията в последния момент, но не отбелязахме. Съжаляваме, но взехме добър резултат и се надявам пред нашата публика, която се надявам да напълни стадиона и даде подкрепа към нашия отбор, да продължим“.
„Бяхме подготвени за техните действия. Разигравахме умно и без много брак в средата на терена. Отваряме пространства по фланговете ни и всичко беше по план. Така бяхме и говорили преди мача“.
„Очаквам сработката на хората в средата на терена да е такава. Справиха се много добре, за което ги поздравявам. Патрик се включи много добре и не ни създадоха неприятности по десния фланг, за което съм доволен. Шансовете са на наша страна, тъй като играем пред родна публика. Рано е да се говори за очаквания. Ще се подготвим много добре и очаквам нашите играчи да изиграят добър мач и да гледаме смело към противниците ни“, завърши Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker