ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА заминава за Разград без ключови играчи

Отборът на ЦСКА ще замине за гостуването си в Разград с 20 футболисти. Лудогорец приема „червените“ в неделя от 21:15 часа на „Хювефарма Арена“ в дербито на петия кръг от efbet лига.

Общо седем футболисти ще отсъстват от групата на „армейците“ в мача срещу шампиона на България. Извън групата са Браян Морено, Брадли де Нойер, Юрген Матай, Бисмарк Чарлс, Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля, а под въпрос все още остава Марселино Кареасо

profittips-the best football tips

Ето какво написаха от ЦСКА в социалните мрежи:

С група от 20 футболисти ЦСКА заминава за гостуването на „Лудогорец“. Ключови играчи няма да бъдат на разположение на старши-треньора Нестор ел Маестро.

Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля са с леки контузии. Марселино Кареасо остава под въпрос за двубоя, въпреки че след възстановителни процедури беше решено да пътува с отбора. С трайни контузии и в период на възстановяване са капитанът Юрген Матай, Брадли де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

Всички останали момчета са готови за битка!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker