Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Стойчо Стоев: Катастрофално първо полувреме

Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев, бе разочарован от представянето на тима си през първата част срещу Арда Кърджали. Неговият тим загуби с минималното 0:1 в първия мач на петия кръг в efbet лига.

„Първото полувреме беше катастрофално, не съумяхме да отговорим на този натиск на отбора на Арда. Не редуцирахме възможностите на Арда. От първото полувреме изобщо не съм доволен. Второто имаше някаква компактност. Успявахме в немалка част. На нас проблемът ни е последната третина. Не успяваме да застрашим противниковата врата“, сподели Стойчо Стоев.

profittips-the best football tips

„Нека видим какво е състоянието на Франса, на който след мача видях, че кракът му е отекъл. Надявам се лекарският екип да го възстанови бързо. С привличането на Ламбезе и Мечев ще имаме повече креативност в средата на терена, но проблемите ни остават във фаза атака“, завърши той.

Локомотив София от началото на сезона записа две победи срещу Ботев Враца и Пирин, и две разочароващи загуби срещу Левски и Локомотив Пловдив като допусна десет гола в собствената си врата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker