Левски (София)ТОПФутбол

Левски ще се подсили с нов футболист, при достигане на плейоф

Ако отборът на Левски успее да преодолее Апоел Беер Шева ще се класира за плейофите в Лигата на конференциите, където ще играе срещу Айнтрахт Франкфурт. След достигането до този кръг от надпреварата „сините“ почти сигурно ще привлекът нов футболист в отбора.

Наставникът на 26-кратния шампион на България Николай Костов има нужда в отбора да бъде привлечен още един флангови нападатели. До този момент в отбора на „сините“ разполагат само с две крила – Уелтън и Роналдо.

profittips-the best football tips

Джавад Ел Джемили и Марин Петков могат да играят около централния нападател, но Николай Костов използва Ел Джемили като офанзивен полузащитник, а младата надежда на „сините“ Петков най-често играя в ролята на халф бек.

При евентуален плейоф в Лигата на конференциите в банковата сметка на Левски ще бъдат преведени приходи – както от билетите за сблъсъка с Антрайхт така и от наградния фонд на УЕФА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker