ФутболЦСКА-София

Гочето: Необходимо е търпение към новият наставник

Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев – Гочето даде интервю за „Тема Спорт“. В него той говори за новият треньор, за кризата в тима и за Матиас Фаетон.

„Все още не познаваме добре качествата му. Трудно могат да се вадят заключения към този момент. Имаше интерес и ентусиазъм при привличането на Фаетон, но като че ли все още е рано да му даваме оценка.

Нужна му е адаптация, за да разкрие потенциала си. Може би влияние оказва и малкото време за подготовка след участието му на Голд Къп.

profittips-the best football tips

В ЦСКА в момента има кризисен период след лошите резултати в последните мачове. Чета различни мнения по този въпрос – някои казват, че селекцията не е добра, а други търсят причината в подготовката.

Затова се стигна и до треньорската смяна. Сега „червените“ трябва да тръгнат по нов път и да се забрави какво се е случило. Може би и с Фаетон такъв ще е случаят и ще започне да показва качествата си. За Асприля ще е по-лесно, защото познава обстановката в България.

Първенството върви и няма кой знае колко време за големи промени. Необходимо е търпение към новия наставник, за да се види ролята му.

profittips-the best football tips

В началото на подготовката настроението в ЦСКА бе да се спечели титлата, но отборът тръгна неубедително. Играта на „армейците“ трябва да се подобри осезаемо, за да се разчита на успех“, заяви Василев.

Снимка: Topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker