ТОПФутболЦСКА-София

Алжирски защитник все по-близо до ЦСКА

Алжирският защитник Хусин Бенаяда е все по-близо до подписване на договор с ЦСКА. Информацията за това, че 31-годишният футболист ще премине в българския тим, съобщи страницата Wydad Time в Twitter.

Първоначалната информация, споделена в социалната мрежа, бе съобщено, че „червените“ обсъждат сделка с наем за Бенаяда, който има договор с Уидад до лятото на 2025 година. В петък вечерта се разбра, че алжирецът е прекратил контракта си и в момента е свободен агент. Това означава, че ЦСКА може да вземе Бенаяда, без да плаща трансферна сума за него.

profittips-the best football tips

Според френско-алжирски журналист от L’Equipe Набил Джелит защитникът е силно желан и от белгийския Кортрайк. В контакт с агента на бранителя са и клубове от Франция и Персийския залив, допълва Джелит.
Хусин Бенаяда е роден на 8 август 1992 година и играе като централен защитник, но може да действа и на позицията десен халф-бек.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker