Левски (София)ТОПФутбол

Левски с един от най-младите състави в шампионата

След като вчера стана ясно, че Ивелин Попов напуска отбора се затвърди тенденцията, че Левски разполага с един от най-младите състави в родния шампионат.

35 – годишният футболист разтрогна със „сините“ по негово желание и в момента на „Герена“ няма полеви играя, който да е над 30 години. Единственият такъв е резервният вратар Ники Михайлов. Той скоро не се е появявал под рамката на вратата и изгледи това скоро да се случи няма.

profittips-the best football tips

През лятото Левски преговаряше с 31-годишния Георги Миланов, но до положителна развръзка така и не се стигна и в момента той е без отбор.
Треньорът на сините Николай Костов неведнъж е заявявал, че обича да работи с млади футболисти и до момента изпълнява думите си, като в основна фигура в тима през тази кампания се превърна 18-годишният Асен Митков, а победата над Ботев Враца бе донесена от 17-годишния Преслав Бачев.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker