ЦСКА-София

Апелативната комисия реши: ЦСКА-София и Черно море пред публика, но не на „Армията“

Днес на заседание Апелативната комисия към БФС реши, че срещата от първия плейофен кръг между отборите на ЦСКА-София и Черно море може да се играе пред публика, но на минимум 50 километра извън София по посока Варна. Такава беше санкцията и за Левски именно срещу „моряците“ срещата беше на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.
Въпреки частичното удовлетворение на жалбата, изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов сподели, че не е доволен от решението, защото отбора трябва да играе на „Армията“ пред пълни трибуни.
Ето какво още сподели той:

profittips-the best football tips

„Наказанието е наложено за повторно нарушение. За първото нарушение е наложено на 31 август и то е предупреждение за лишаване от домакинство. Сега е за две срещи, защото мачът бе прекратен за 18 минути и е имало хвърлени предмети“, казаха от Апелативната комисия, след което продължиха:

„Изменяме решението на ДК от 2 май. Частично е уважила жалбата на ЦСКА – София.ЦСКА – София ще играе с Черно море пред публика, но на минимум 50 километра. В рамките на 24 часа трябва да предложат на СТК два стадиона за одобрение.“

След заседанието на комисията изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов, който присъства на него, заяви: „Не съм доволен от това, което се реши. Нашето желание беше мачът да се играе на “Армията”. Не ни задоволява. Единственото ни предимство е, че ще има фенове на стадиона. Но това наказание, което се случи ни поставя в неравнопоставено положение с отбора, с който се борим за шампиони, защото ни отнема предимството от домакинствата.

Не одобрявам постъпката на нашите фенове в мача с Лудогорец. Говорихме да не се преминават границите, но тези два мача са прекалено строго наказание и ако гледаме преди това наказанията на други отбори, техните бяха много по-леки от нашите.

Вече не вярвам във феърплея до края на първенството. Току-що научихме за промяната на наказанието. Ще го обсъдим и до няколко часа ще решим къде ще играем.

Винаги на “Армията” атмосферата и увереността ни е друга. Там е нашия дом и там трябва да домакинстваме. Всичко е в наши ръце, ако спечелим 5-те мача, ще станем шампиони. Напълно е възможно да го направим“, каза Филипов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker