Левски (София)Футбол

Пламен Андреев: Радостен съм, че играем пред пълни трибуни

Стражът на Левски – Пламен Андреев, коментира предстоящия мач реванш срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг турнира Лига на конференциите. Вратарят сподели, че „сините“ не трябва да им дават голям респект.

„Говорим си с момчетата, че трябва да го спечелим този мач. Радостен съм, че играем пред пълни трибуни. Трябва всеки мач да стане така“, сподели Пламен Андреев.

profittips-the best football tips

„Апоел е един добър отбор, но не трябва да им даваме голям респект. Взели сме си урока от миналия сезон. Изобщо не мислим за мача с Айнтрахт. Мислим за двубоя утре. Важно е да продължим за целия клуб, но това, което тренираме, няма как да стане по-бързо от очакваното“, завърши той.

Първият двубой в Израел завърши при равенство 0:0, а мача реванш е утре вечер на стадион „Геориг Аспарухов“ от 20:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker