ВИДЕОЛевски (София)ТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Роналдо посвети гола на феновете

Героят на Левски от днешния драматичен мач – Роналдо, не можа да скрие емоциите си пред камерата на Diema Sport няколко минути след края му. В 96-ата минута бразилеца вкара гол, с който Левски победи с 2:1, но и класира „сините“ напред в следващата фаза на Лигата на конференциите.

„Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив за това, което донесох на феновете и на отбора. Заслужавахме го! Това беше наградата за нашето раздаване. 

Така се случи, че прецениха, че Уелтон е по-изморен и смениха него. С помощта на Господ това се оказа вярното решение.

profittips-the best football tips

За 7 дни изиграхме два много сериозни мача. Ние сме млад състав, напасваме се още с новите футболисти. В крайна сметка видяхме, че сме добре подготвени физически и издържахме до края. Сега ще починем и гледаме напред. 

Искам да поздравя феновете за празника, който направиха, и за начина, по който ни подкрепиха. Те наистина са огромни. Този гол е благодарение на тях. 

Знаем, че срещу Айнтрахт ще бъде много трудно, но това е футболът. Ще ги проучим, както и те нас. Със сигурност ще изиграем още един добър мач. Винаги ще правим така, че Левски да върви нагоре“, сподели радостния Роналдо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker