ФутболЦСКА-София

Ел Маестро пробва нова формация във Враца

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро, отново ще заложи на нова защита в предстоящия мач от първенството. Сръбският специалист се очаква да остави като резерва капитанът на тима Мено Кох, като Ел Маестро ще избере формация с четири защитници.

Трябва да се отбележи, че първия сериозен ход от страна на Нестор Ел Маестро бе да повери капитанската лента на Мено Кох, след като получи тази отговорност обаче той започна да се представя още по незадоволяващо на терена.

profittips-the best football tips

Юношата на ПСВ Айндховен бе сменен на полувремето на мача между Лудогорец и ЦСКА, завърши 3:0 за домакините. Като двойка централни защитници в мача срещу Ботев Враца се очаква да действат Браян Кордоба и Християн Петров.

31-кратният шампион на България гостува във Враца на местния Ботев в мач от шестия кръг на efbet лига. Двубоят ще се играе на стадион „Христо Ботев“ в събота вечер от 21:15 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker