ТОПФутболЦСКА-София

Трима основни в ЦСКА пропускат мача с Ботев (Враца)

Футболистите на ЦСКА – Данило Асприля, Марселино Кареасо и Енес Махмутович, които през последната седмица лекуваха контузии така и не успяха да се възстановят напълно и няма да пътуват с отбора за да вземат участие в днешната среща срещу тима на Ботев (Враца).

Ел Маестро ще се върне във формация с четирима защитници. Поради лошо представяне и куп грешки на пейката ще остане Мено Кох. В центъра на отбраната ще застанат новото попълнение Браян Кордоба и националът Християн Петров. Към титулярния състав ще се завърне Иван Турицов, а отляво на отбраната ще действа Сейни Санянг.

profittips-the best football tips

Партньор на Линдсет в халфовата линия най-вероятно ще бъде Станислав Шопов. На върха на атаката ще се разчита отново на Назон, който ще опита да вкара първото си попадение за новия сезон.
Даниел Моралес няма да прави промени в състава си спрямо миналия кръг, в който Ботев гостуваха на Левски. Гостите от Враца пропуснаха куп положения и загубиха срещата с 1:0. Извън групата на тима е младежкият национал Мирослав Маринов, който е получил контузия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker