Левски (София)ТОПФутбол

Медиите в Германия предупредиха Айнтрахт за опасните бразилци в Левски

Една от най-големите медии в Германия – „Билд“, отправи предупреждение Айнтрахт (Франкфурт), че в София няма да бъде леко. Причината затова е бразилското трио на „Герена“.

„Дясното крило Роналдо донесе победата над Апоел Беер Шева, а преди това се разписа Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тримата са във вихъра си“, пише „Билд“, цитиран от „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Изданието разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на „Герена“. Това са Флориан Райзинг, който е трябвало да обезпечи предстоящото пътуване до София, както и Райнер Фалкенхайн.
Последният е на 61 години и е съветник на треньора Дино Топмьолер и асистенте му. „Билд“ твърди, че той отлично познава Даниел Боримиров, когото е разузнавал като играч на Мюнхен 1860.
Германците са направили и проверка на стадион „Васил Левски“, където се очаква да имат поне 4000 свои привърженици. Иначе, „Дойче банк“ е разпродаден на почти 100% за реванша с Левски, след като Айнтрахт има 35 000 абонати при 51 000 места.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker