Левски (София)ТОПФутбол

Еуфория на „Герена“! Феновете изкупиха билетите за 20 минути

Привържениците на Левски изкупиха билетите на плейофната среща за Лигата на конференциите срещу Айнтрахт (Франкфурт). Буквално за 20 минути свършиха всички билети отделени за онлайн продажба.

След като в началото на продажбата в 12:00 часа сървърите на eventim се претовариха и чак към 12:30 стана възможно закупуването на пропуски, билетите свършиха за “отрицателно” време.

profittips-the best football tips

Последни останаха налични хартийки за Сектор “Г”, но за около четвърт час и те приключиха. В отделни моменти се появяваха освободени билети, които са били резервирани, но неплатени в рамките на определеното време, но те бяха разграбвани на секундата.
Феновете, които искат да закупят билети все още могат да го направят на касите на стадион “Георги Аспарухов” и “Васил Левски”, където в момента се извиват големи опашки.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker