Левски (София)Футбол

Айнтрахт показа с какво ще излезе срещу Левски

Съперникът на Левски в плейофната фаза на Лигата на конференциите – Айнтрахт Франкфурт, сподели чрез социалните си канали с какви екипи ще гостува на Левски в четвъртък на стадион „Васил Левски“.

Финалистът за Купата на Германия ще бъде с изцяло бял екип за първата битка срещу българския отбор, яката и част от ръкавите са с черни ленти. Немският тим ще излезе с резервните си екипи, като традиционните такива са съставени от червени и черни краски.

profittips-the best football tips

Отборът на Левски почти сигурно ще бъде в титулярния си екип в четвъртък – син цвят.

В страницата си в Facebook, те показаха трикото, с което ще се опитат да вземат аванас преди мача реванш следващия четвъртък в Германия.

Първата битка между Левски и Айнтрахт Франкфурт е на 24 август (четвъртък) на стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа, а първият съдийски сигнал ще бъде свирен от шведа Адам Ладебек, който и преди е свирил мачове на „сините“

Снимка: фейсбук страница – Eintracht Frankfurt

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker