Левски (София)Футбол

Железни мерки за сигурност се готвят за Левски – Айнтрахт 

В четвъртък вечер Левски ще се изправи срещу Айнтрахт Фракфурт в мач за влизане в групите на Лига на конференциите. Столична дирекция на вътрешните работи създава организация с железни мерски за сигурност на София в делничния ден.

Целият център на столицата ни ще е блокиран заради мерките за сигурност, като щателно ще се правят проверки на фенове и зрители.

profittips-the best football tips

В организацията за опазване на обществения ред СДВР са се включили и общинската дирекция „Аварийна помощ и превенция“. Предварителната информация за гостуващи фенове на стадион „Васил Левски“ е около 3000 фена да бъдат допуснати, но се очакват да пристигнат над 5000.
Екипът на TribunaSofia.Bg припомня на своите читатели, как привържениците на германския отбор при официално заявени 5000 билети, на „Камп Ноу“ се озовават 30 000 фена на Айнтрахт Франкфурт.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker