ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА взеха решение за Тобиас Хайнц

Втора поредна среща Тобиас Хайнц ще изведе отбора като капитан. Той получи тази роля в гостуването на Ботев Враца, като се отблагодари с гол за победата с 2:0.

Избраният след идването на Нестор Ел Маестро – Мено Кох, ще остане на резервната скамейка и в събота срещу Черно море, както се случи и под Околчица. Вместо него в ядрото на ариергарда отново ще си партнират Християн Петров и Браян Кордоба, а капитан ще е Хайнц.

profittips-the best football tips

Норвежецът е четвъртият различен носител на лентата от началото на настоящия сезон. Юга бе капитан срещу Хебър и Крумовград, Иван Турицов срещу Сепси, а Мено Кох при гостуването на румънците, Славия и Лудогорец.
Хайнц участва пряко в три от четирите гола на ЦСКА през кампанията. Той вкара на Крумовград и Ботев Враца, а асистира за попадението на Туфегджич срещу Славия. Тобиас и сънародникът му Линдсет са и полевите футболисти с най-много изиграни минути досега в първенството – 426 и 427.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker