ТОПФутболЦСКА-София

Основни футболисти на ЦСКА отново тренират с отбора

Ключовите футболисти в състава на ЦСКА Марселино Кареасо и Юрген Матей подновиха тренировки с отбора. Кареасо тренираше наравно с останалите играчи, но няма да вземе участие в срещата срещу тима на Черно море в събота от 21:15 часа.

От щаба на Ел Маестро не искат да рискуват, след като полузащитникът пропусна последните три мача на „червените“ заради травма.

profittips-the best football tips

Юрген Матей пък претърпя операция на коляното и сега се възстановява и поднови с леки занимания, информира БТА. Централният защитник на „армейците“ може да го видим в игра най-рано в началото на 2024 година.
Амос Юга, който не е играл от месец заради контузия, също вече е възстановен и е близо до завръщане на терена, но е малко вероятно старши треньорът Нестор Ел Маестро да го пусне още срещу Черно море.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker