Левски (София)ТОПФутбол

Андриан Краев: Искаме да зарадваме нашата публика

Носителят на капитанската лента в Левски – Аднриан Краев, даде своето мнение преди първата битка с Айнтрахт Франкфурт от плейофите на Лигата на конференциите. Халфът бе заедно с наставника на „сините“ Николай Костов и сподели, че Левски няма какво да губи и иска да постигне невероятен успех.

„Трябва да излезем спокойни, с горещо сърце и хладен ум. Няма какво да губим. Трябва да подходим умно и да направим нещо“.

profittips-the best football tips

„Мисля, че всеки си мечтае да играе такива мачове. След години ще ги помним. Настроението е много добро, говорим си, че трябва да сме спокойни и мотивирани. Да постигнем един невероятен успех. Всички сме надъхани, спокойни и уверени и искаме да зарадваме нашата публика“.

„Смятам, че това е възможност за всеки да се покаже на света и Европа. Целта е да се развиваме и да отиваме в по-големи първенства. Имаме еднакъв шанс. Аз ще дам всичко от себе си“, завърши Краев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker