ТОПФутболЦСКА-София

Бивш капитан на ЦСКА напуска отбора до дни?

Бившия капитан на ЦСКА Иван Турицов може да бъде трансфериран до дни. Доскорошният капитан на червените загуби статута си на основна фигура в състава, след като лентата му бе отнета и влезе в конфликт с фенове. Това стана след първия мач със Сепси, загубен с 0:2 на „Армията”.

Преди това негов пропуск от дузпа лиши ЦСКА от спечелването на шампионската титла през миналия сезон. Интерес към Турицов има от клубове от Турция, Австрия и Русия, но конкретна оферта в офисите на “Българска армия” не е получена.

profittips-the best football tips

24-годишният плевенчанин бе наложен в състава на червените от Любослав Пенев точно след приключването на първия престой на Нестор Ел Маестро. Преди година той бе пред трансфер в Швейцария, но до сделка не се стигна.
ЦСКА ползва като десен бек и Тибо Вион. На тази позиция Нестор Ел Маестро разполага и с Асен Дончев, който започна като титуляр при гостуването на Хебър от първия кръг на първенството, но все още не е готов за основен състезател.
Сигурно е, че червените ще привлекат нови попълнения в следващите дни, но е възможно да се стигне и до раздяла с някой от състезателите.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker