Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Невероятна битка, поздравявам нашите футболисти

Старши треньорът на Левски Николай Костов остава много доволен от равенството с Айнтрахт (Франкфурт) в Лига на конференциите. „Сините“ стигнаха до равенство в последните секунди от срещата.

„Поздравявам публиката, която създаде невероятна атмосфера, невероятна вечер футболна без инциденти и глупости. Поздравявам играчите и на двата отбора, защото стана много добър мач. За съжаление започнахме с гол в първите минути, това промени психологията на много от нашите играчи. Имахме смутени играчи.

profittips-the best football tips

Направихме грешки в центъра на терена. Второто полувреме бяхме малко по-уверени, нямаше какво да губим освен да натиснем педалите. Наградата е гол, който е награда и за нашата публика. Още един гол в последната минута, като че ли това е минутата на Левски“, сподели Костов.
„Невероятна битка, поздравявам нашите футболисти. Представям си какво са преживявали в различните епизоди от мача. Всички видяхте колко са силни и здрави физически играчите на Айнтрахт. Борихме се до края и бяхме възнаградени с този красив гол на Фадига.
Тепърва ще гледаме епизодите, ще видим защо грешихме толкова лесно без да сме под натиск. Тепърва ще дойдат анализите. За нас беше важно да се представим достойно. Играхме за победа, не сме се огъвали и за минута, за да си правим сметки за контраатака. Справихме се добре, защото губихме и трябваше нещо да променим“, каза още той.

profittips-the best football tips

„Хитростта я приложиха на нас. В началото на мача, отборът на Айнтрахт беше подреден по друг начин, а не както ние очаквахме. Нямаше как да променим нещата, защото шумът от трибуните беше много силен, а нямаше и прекъсване, за да кажем на играчите. Променихме постройката, трябваше няколко минути, за да се адаптираме. На почивката спокойно обсъдихме нещата и доминирахме.“
„Няма проблеми с Петрис. Просто се измори, може да има някоя крампа, разговарях с него, всичко е окей.

profittips-the best football tips

Не мога да ви кажа как трябва да подходим за реванша. Тепърва започват анализите, ще измислим стратегия да затрудним домакините. Остана ни надеждата да се бoрим за победата и да продължим напред. Аз вярвам в моите играчи, те почувстваха също, че могат да се борят с отбори като Айнтрахт.
Отстъпваме по физика, видяхте, че те са мощни играчи, бързи. Имат много добри взаимодействия и преливат добре от фаза защита в атака. На това трябва да акцентираме и да се опитаме да спрем атаките им в зародиш“, завърши Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker